Zeci de cupluri, surprise în timpul partidelor de sex pe domeniul public

2363

În maşină, în parc, în apă sau în pădure. Nu sunt idei pentru o activitate din timpul liber, ci sunt locurile unde îndrăgostiţii din România nu se feresc să facă sex. Agenţii de la Poliţia Locală au prins în ultimii ani zeci de cupluri în plină acţiune pe domeniul public. Ei riscă amenzi de până la 1.000 de lei pentru fapte obscene în spaţiul public.

sex_car_57259500

 

Se pare că imaginaţia oamenilor nu are limite când vine vorba de sex în public: de la sex într-o bancă, la sex pe plajă la mare şi până la sex la bibliotecă.

Parcurile se numără printre locurile preferate unde tinerii îşi dezlănţuie pasiunea. Experienţele nu se încheie aici. Dacă ne luăm după cuplurile surprinse de agenţii Poliţiei Locale, locurile preferate ale tinerilor pentru asemenea experimente sunt, pe lângă parcuri, în maşină şi parcările mall-urilor.

loading...

Nordul Capitalei este una dintre alegerile puştilor dornici de un pic de adrenalină, iar Aleea Padina este şi ea o zona „fierbinte”. Aici au fost surprinse mai multe cupluri făcând dragoste.

Parcurile din centrul oraşului, Aleea Scriitorilor şi Cetatea din Parcul Cişmigiu sunt zone unde cuplurile au fost prinse în flagrant. Şi Parcul Tineretului figurează pe lista celor care adoră să facă sex în aer liber, cu zona denumita sugestiv „La Garsoniere”.

Pentru a păstra aparenţele, tinerii şi-au păstrat o parte din haine pe ei, însă au uitat să tragă de tot perdeaua baldachinului. Aşadar, un turist care se afla prin zonă a luat parte la toată scena desprinsă parcă dintr-un film pentru adulţi.

Alţii au ales apa mării pentru o partidă de sex.

Puţini ştiu însă că cei care fac sex în locuri publice riscă amenzi între 200 şi 1.000 de lei pentru fapte obscene în spaţiul public.

loading...