Viorica Dancilă se scuză: „La noi, la Bruxelles, există Orizont douăzeci douăzeci, e normal…”

474

Premierul Viorica Dăncilă declarat, luni, că multe persoane au văzut o greşeală în felul în a pronunţat „anul 2020 –„anul douăzeci douăzeci”, afirmând că după 9 ani la Bruxelles, unde se vorbea despre Orizont douăzeci douăzeci (Orizont 2020-n.r.), Euro douăzeci douăzeci (Euro 2020-n.r.) „e normal”.

„Foarte mulţi au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La noi, la Bruxelles, există Orizont douăzeci douăzeci (Orizont 2020-n.r.), Euro douăzeci douăzeci (Euro 2020-n.r.). Când nouă ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să îl duci mai departe, dar de acum încolo voi spune 2020”, a explicat Dăncilă într-un interviu la România TV.

Explicaţia a fost dată în contextul în care premierului i s-a cerut să precizeze dacă stadioanele necesare pentru desfăşurarea Campionatului European de Fotbal 2020 vor fi finalizate la timp.

Dancilă a avut dificultăţi în a enumera toate cele trei stadioane. „Se fac stadioanele. Aţi văzut că sunt deja trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid şi ….. Giuleştiul. Dinamo, Rapid şi Giuleştiul”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Moderatorul i-a amintit că lipseşte un stadion, Rapid-Giuleşti fiind numele unui singur stadion, Viorica Dăncilă a amintit şi „Arcul de Triumf”.

„Facem toate demersurile astfel încât campionatul Euro2020….(…) Facem stadioanele. Deja am adoptat în şedinţa de Guvern, deci facem acele stadioane”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Recent, la începutul unei şedinte de Guvern, făcând precizări despre campionatul Euro 2020, Viorica Dăncilă a spus ”douăzeci douăzeci”, în loc de ”două mii douăzeci”, ceea ce a stârnit numeroase critici în spaţiul public.

Loading...

Atac DUR la adresa premierului Viorica Dancila :”Nu s-a dus la Cotroceni pentru ca nu o ajuta capul. Nu intelege de ce traieste, nu intelege de ce se afla pe aceasta lume pentru o perioada de timp””

MESAJUL DUR , al Elenei Udrea :”Măi lichelelor, vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo???”

Loading...