Viorica Dăncilă, reacţie la alegerea lui Meleşcanu ,preşedinte al Senatului :”Avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou Guvern…”

74

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, reacţionează la votul prin care Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului. Dăncilă acuză un „grup restrâns din ALDE” pentru ieşirea de la guvernare şi le întinde o mână „oamenilor responsabili” din partidul lui Tăriceanu. Potrivit premierului, votul din Senat demonstrează că PSD are în continuare majoritate în Parlament.

„Felicitări domnului Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României! Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou Guvern.

Loading...

Am ales să îl sprijinim pe domnul Meleșcanu pentru a ne reconfirma buna-credință și asumarea față de programul de guvernare cu care am pornit în 2016, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități. Ieșirea de la guvernare a fost luată de un grup restrâns din ALDE, iar votul de astăzi, precum și dorința domnului Meleșcanu și a altor colegi de menținere a acestei guvernări confirmă faptul că sunt mulți oameni responsabili în acest partid care respectă angajamentul pe care ni l-am luat, împreună, în fața oamenilor.

În ciuda tuturor speculațiilor și a atacurilor candidaților de profesie, noi continuăm pe drumul pe care am pornit, cel al respectului față de români și al împlinirii promisiunilor făcute”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Loading...