Viorica Dăncilă râde de Opoziţie: „Nu puteți nici măcar să vă puneți semnătura pe o garanție în fața românilor…”

126

Viorica Dăncilă reproşează opoziţiei că se zbate să depună o moţiune de cenzură, în vreme ce refuză să semneze pactul propus de premier cu privire la pensii şi salarii.

„Stimați colegi, vorbim despre viitorul românilor și al României. Ați venit o dată și ați depus moțiune vrând să dați jos guvernul. Ați eșuat, pentru că nu ați avut niciun program de guvernare și nicio echipă pentru Palatul Victoria. Nu ați reușit să convingeți nici măcar membrii Parlamentului că meritați să guvernați România, darămite cetățenii acestei țări.

Acum vorbiți de o nouă moțiune, în condițiile în care nu puteți nici măcar să vă puneți semnătura pe o garanție în fața românilor că nu le veți tăia din nou veniturile.

Loading...

Fac un nou apel către dumneavoastră, pentru că devine imperativ să vă vedem asumându-vă aceste obiective. Este îngrijorătoare atitudinea din ultimele zile și nu mă voi opri din a vă cere să vă asumați responsabilitatea pentru destinul oamenilor.

Vă chem, din nou, să semnați Pactul pentru bunăstarea românilor, să vă asumați că înțelegeți scopul unei bune guvernări și a politicii făcute pentru oameni”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă organizată luni seara.

Loading...