Viorica Dăncilă a spus de ce nu o susține pe Laura Codruța Kovesi, pentru șefia Parchetului European

270

Premierul Viorica Dăncilă a dat un semnal foarte clar din partea Guvernului și a explicat că nu este oportună o susținere a Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European. Dăncilă a spus că orice om trebuie să își lămurească semnele de întrebare care planează asupra lui și apoi să acceadă într-o funcție.

”Opinia mea personală este că fiecare trebuie să-și lămurească anumite lucruri pe care le are de lămurit. Eu personal nu cred că este oportună o susținere, dar acest lucru îl vom stabili în forurile statutare. Este opinia mea și o susțin, pentru că am spus mereu că întotdeauna când cineva ajunge într-o funcție trebuie să își lămurească semnele de întrebare care planează asupra lui.

Știți foarte bine că doamna Kovesi a fost revocată în timpul mandatului unui ministru al Justiției din Guvernul pe care îl conduc și îmi păstrez părerea de atunci.”, a spus Viorica Dăncilă.

Loading...

 

Caramitru ,ii distruge pe candidatii PSD la Cotroceni :„Proasta prostilor, regina kitsch-ului, clovnul dezaxat si discotecarul ofilit…”

 

Loading...