Viorica Dăncilă a spus ADEVARUL:”Gabriela Firea nu şi-a anunţat dorinţa de a candida…”

85

Viorica Dăncilă vrea să candideze pentru funcția supremă în stat și să schimbe Palatele: să plece de la Victoria și să se stabilescă la Cotroceni. Numai că sondajele nu îi sunt favorabile. Șefa PSD a impus noi criterii: candidatul PSD la prezidențiale să aibă susținerea tuturor organizațiilor din teritoriu și a anunțat că Gabriela Firea nu și-a anunțat dorința de a candida, deși primarul Bucureștiului a precizat, de curând, că poate lua în calcul, dacă nu are susținerea PSD, chiar și o candidatură independentă la președinția României.

„Vom avea o discuţie în cadrul CEx şi bineînţeles vom face o evaluare a fiecărui candidat şi vom vedea care dintre cei care vor să candideze au susţinerea organizaţiilor din teritoriu, pentru că este o luptă grea. Trebuie să aibă susținerea tuturor organizațiilor.

Cred că cel sau cea care va candida trebuie să aibă alături toate organizaţiile judeţene pentru a spera la victorie. Gabriela Firea nu şi-a anunţat dorinţa de a candida”, a declarat Viorica Dăncilă.

Loading...

 

Viorica Dancila este iar de rasul Europei:„Incompetenta guvernamentala: prim-ministrul Viorica Dancila vrea ca Romania sa gazduiasca o agentie europeana care are deja un sediu…”

 

Loading...