Victor Ponta îl face praf pe Marcel Ciolacu, noul președinte al Camerei Deputaților:”Nu cred că este persoana potrivită. Pentru PSD e o greșeală…”

215

Noul președinte al Camerei Deputaților este Marcel Ciolacu, după votul de miercuri, acesta urmând să îl înlocuiască pe Liviu Dragnea, după ce Dragnea a fost încarcerat ca urmare a condamnării în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Marcel Ciolacu a obținut 172 de voturi, în timp ce Raluca Turcan, susținută de PNL, USR și PMP, a primit 100 de voturi. Reprezentantul UDMR, Kelemen Hunor, a fost votat de 20 de deputați.

Victor Ponta a spus, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că PSD a făcut o greșeală prin votarea lui Ciolacu în funcția deținută de Dragnea, până la condamnare.

”Îl cunosc pe domnul Ciolacu, nu cred că este persoana potrivită. Dacă PSD vrea să se ducă cu totul în jos, poate să propună pe cine vrea. Pentru PSD e o greșeală. El a fost șeful de campanie al PSD.”, a declarat Victor Ponta.

Loading...

 

Povestea polițistului german ,de origine română, care a venit în sprijinul diasporei din Munchen, la alegeri:„Mai multă democrație și mai puțină corupție…”

 

Loading...