Victor Ponta, a lămurit MISTERUL scrisorii prin care liderii PSD i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea:”E o scrisoare pierdută…”

384

Liderul PRO România, Victor Ponta, a lămurit misterul scrisorii prin care 28 de lideri ai PSD i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea.

„E o scrisoare pierdută. În mod normal, ceea ce se întâmplă în PSD ar trebui să fie doar problema PSD, însă vorbim despre partidul care guvernează. În PSD nu mai sunt acele mecanisme democratice. În 2005, liderul istoric Iliescu a pierdut în faţa lui Geoană. În 2010, eu l-am învins pe Geoană. Acum există doar nivelul unu: Dragnea şi ai lui. Domnul Dragnea ar trebui să vorbească despre pesta porcină, un subiect al electoratului PSD. Eu nu cred că votaţii USR sau PNL au porci. Dragnea ar trebui să vorbească despre inflaţie, de ce cumpărm mai puţine roşii cu aceiaşi bani ca anul trecut? Nu se discută despre nevoile celor care au votat. Se discută aşa: Dragnea plus 10-15 oameni din jurul său: dăm amnistia sau nu, le mai dă bani sau nu, le mai dă funcţii sau nu. Aşa-zisa scrisoare nu există. Există un mod de negociere între Dragnea şi cei din jur. O să le dea ceva. Singurul conflict real e cel cu Gabi Firea”, a declarat Victor Ponta pentru Adevărul.

Loading...

 

Gabriela Firea a spus ADEVĂRUL :”Intervenția în forță din 10 august a fost premeditată…Mi-a spus domnul Dragnea”

Loading...