Victor Ciutacu , text despre pandemie :”Nu reușim să facem un rahat de vaccin și raportăm morții la număr, cu foaia”

96

Realizatorul România TV a vorbit despre însingurare și despre cum am ajuns să ne ferim unii de alții într-o eră care abundă de tot felul de specialiști.

”Dincolo de spaima generată de spectrul infectării cu virusul ucigaș și de suspiciunea apăsătoare că vecinul e dușmanul-purtător, cvasigeneral valabile, pe mine mă seacă însingurarea. Am ajuns să ne evităm programatic. Ne dăm ocol pe stradă. Ne uităm cocoșați de spaimă la omul de lângă noi. S-o fi spălat pe mâini? Cu ce? Are mască pe maimuță? E d-aia bună sau e fake? Cumpărăm ca proștii, în neștire, spirt și clor. Radem rezervele de paracetamol”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Loading...

”Ditamai specia umană, care se laudă că și-a trimis ambasadori pe Lună, care a inventat comunicarea video instant între oricare două puncte ale Planetei Pământ și automobilul care se conduce singur, care mustește de savanți laureați și aureolați cu mama Nobelului, care a găsit soluții medical-chirurgicale inclusiv pentru majorarea penisului, se pișă pe ea de frica unor particule minuscule. Nu reușim să facem un rahat de vaccin și raportăm morții la număr, cu foaia”, a mai scris jurnalistul.

Victor Ciutacu a povestit că sâmbătă seară a făcut grătar de unul singur:

”Toți cei care mă cunosc știu că-s extrem de social. Că n-am stare fără să ies ori să mă văd cu lumea. Ei bine, ieri seară am ajuns să fac grătar de unul singur. Mi se pare apogeul absolut al psihozei. Știu, nimic nu mai e ca înainte, dar, decât așa, mai bine deloc…”

Sursa Ciutacu.ro

Loading...