Vestea morții legendarului fobalist Ilie Balaci a șocat întreaga lume o fotbalului. Mesajele lui Hagi si Mircea Lucescu :„Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense…”

141
hagi

Vestea morții legendarului fobalist Ilie Balaci a șocat întreaga lume o fotbalului. Fostul căpitan al Naționalei, Gică Hagi, a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook.

„Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense. Odihnește-te în pace, Ilie Balaci!”, a scris pe Facebook Gică Hagi.

Nu exista cuvinte ca sa exprime durerea acestei pierderi imense.Odihneste-te in pace, Ilie Balaci!_______________________________Rest in peace, Ilie Balaci!

Publicată de Gheorghe Hagi pe Duminică, 21 Octombrie 2018

loading...

Antrenorul echipei naționale a Turciei, Mircea Lucescu, prieten cu Ilie Balaci, a declarat că știe care este cauza morții regretatului fotbalist.

Mircea Lucescu l-a antrenat pe Ilie Balaci în anii 1980, la Dinamo, și confirmă că un viciu vechi i-a afectat sănătatea. Lucescu a declarat că Balaci era un consumator fidel de tutun și atrage atenția celor trecuți de 50 de ani.

„Am auzit ce s-a întâmplat. El fuma destul de mult și asta i-a afectat. Acesta e un avertisment pentru cei trecuți de 50 de ani. Trebuie să renunțăm la astfel de obiceiuri. Îmi pare foarte rău pentru familia lui. Pentru prieteni, pentru Craiova, pentru fotbalul românesc. E unul dintere marile talente ale nostre ”, a declarat Lucescu.

El a mai povestit și ultima întâlnire cu „Minunea Blondă”, în care au discutat despre carieră, iar Balaci era încântat de cariera lui Lucescu de antrenor în țările arabe.

Marele fotbalist Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani în urma unui atac cerebral.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984)

El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

loading...