Vecinul lui Dincă, declarații după ce familia criminalului l-a acuzat că a fost în ”casa groazei” în ziua răpirii:”Nu am fost la Dincă în curte. De unde să știe copiii lui Dincă?”

305

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a mărturisit în fața procurorilor, că în ziua în care a dispărut Alexandra Măceșanu a trecut prin fața locuinței tatălui ei și a văzut doi bărbați ieșind. Vică, unul dintre vecinii indicați de copiii inculpatului, a negat că ar fi fost în curtea lui Dincă în acea zi.

Potrivit Antena 3, acesta spune că doar a stat la poartă și a vorbit cu Gheorghe Dincă. Ba mai mult, bărbatul a explicat că pe 25 iulie, când Alexandra a dat primul apel la 112, Gheorghe Dincă ar fi spus că ”are niște treabă” și a amânat ce aveau ei de făcut.

CITESTE SI : Anchetă incredibilă ! Ce știu prostituatele din Italia despre cazul din Caracal. Gheorghe Dincă a fost trădat

Loading...

”Nu am fost la Dincă în curte. De unde să știe copiii lui Dincă? Dacă eu spun că nu am fost deloc.. am dat declarații și la poliție și la procuratură. Nu am fost deloc în curte, am fost doar la poartă și am vorbit peste poartă. El băgase mașina în curte. Joi, 25.07, a venit la mine, trebuia să mergem să luâm grâu, și mi-a spus că are niște treabă și să o lăsăm pe mâine”, a spus vecinul presupusului criminal de la Caracal.

CITESTE SI : Unul dintre fii lui Gheorghe Dincă dă noi detalii despre ziua în care a fost RĂPITĂ Alexandra Măceșanu:”Am văzut două persoane ieşind din curtea tatălui meu…”

CITESTE SI : Medicul de gardă, primele declaraţii despre noaptea răpirii Alexandrei Măceşanu: „Cineva nu a vrut …”

Loading...