Vama Nădlac, luată cu asalt. Românii se întorc acasă – FOTO

397

Cei care întră în țară prin Vama Nădlac pot aștepta la PTF și două ore, coada de mașini depășind 5 km.

Mii de români care lucrează în afara ţării au început să se întoarcă acasă în concediu, astfel că vămile din vestul ţării sunt din nou aglomerate, începând de sâmbătă. Sute de autoturisme aşteaptă în jur de două ore şi jumătate pe autostrada pan-europeană pentru a intra în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, formându-se o coloană de aproximativ zece kilometri pe teritoriul Ungariei.

În PTF Nădlac II sunt coloane foarte mari pe ambele sensuri, însă la intrarea în România se aşteaptă aproximativ două ore şi jumătate pentru control. Pe autostrada pan-europeană, pe teritoriul Ungariei, coloanele de maşini sunt formate pe aproximativ zece kilometri, deşi verificarea documentelor se face pe şapte artere rutiere, faţă de patru în mod obişnuit, conform Digi TV.

Ocoliți Vama Nădlac

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad recomandă evitarea PTF Nădlac II şi folosirea altor puncte, care nu sunt la fel de aglomerate. În judeţul Arad, la Nădlac I (DN7), Turnu şi Vărşand se aşteaptă 15 – 20 de minute, pe ambele sensuri.(Continuarea, mai jos …)

Loading...

Conform sursei citate, coloane mari de maşini mai sunt la intrarea în ţară prin Petea (Satu Mare), unde se aşteaptă o oră pentru trecerea graniţei, controlul fiind făcut pe cinci artere. Din cauza numărului mare de autoturisme care vin în România, pe Valea Mureşului, în Arad, se circulă „bară la bară” pe mai multe segmente ale DN7, echipaje ale Poliţiei Rutiere luând măsuri de fluidizare a traficului.

Poliţia de Frontieră le recomandă celor care vor să tranziteze frontiera să verifice aplicaţia online de pe site-ul oficial, care arată o estimare a timpilor de aşteptare pentru controlul documentelor. Astfel, şoferii pot alege punctele de trecere care nu sunt aglomerate.

 

Dezvăluiri BOMBĂ! Dragnea ar avea o avere de 500 milioane de euro în proprietăți, investiții, cash și Bombonica știe !

 

Loading...