Valentin Dragnea, naş în Teleorman! Mirele a invitat tot oraşul la nunta fără dar

98

Astăzi, Valentin Dragnea și soția lui au o misiune importantă: sunt nași pentru doi prieteni din județul Teleorman, care își unesc destinele astăzi. Mirele a invitat tot orașul Târgu Măgurele la nunta fără dar, inclusiv paznicii, au dezvăluit surse din anturajul lui. Desigur, nu este un secret cu ce se ocupă prietenul fiului lui Liviu Dragnea. Fericitul eveniment are loc cu doar o zi înainte ca Valentin Dragnea să sărbătorească un an de la căsătorie. Gina Alexandra Tătulescu a devenit soția lui pe 26 august 2018.

Valentin Dragnea, naş în Teleorman! Mirele a invitat tot oraşul la nunta fără dar

25 august este o zi importantă pentru celebra familie de afaceriști Condrea, care este pictată pe bisericile din Turnu Măgurele. Unul dintre frați se căsătorește, iar nașii pentru nunta care are peste o mie de invitați sunt pe măsura evenimentului: Valentin Dragnea și soția lui, Gina Alexandra. De altfel, prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea este una de notorietate, frații Codrea fiind remarcați și în fotografiile de nuntă ale lui Valentin Dragnea.

La nunta anului din județul Teleorman participă invitați din toate categoriile sociale. Potrivit declarațiilor făcute de unul dintre cei care au primit invitația din partea mirilor, aceștia i-au invitat chiar și pe paznicii din Turnu Măgurele, relatează liberinteleorman.roLa evenimentul grandios vor cânta Adrian Minune, Laura Vass, Nicu Paleru, Viorica și Ioniță de la Clejani, Alex Kojo și formația Kana Jambe și trupa Amadeus.

Loading...

Frații Codrea fac parte din elita financiară a județului Teleorman, cei doi oameni de afaceri fiind cunoscuți pentru faptul că ar avea foarte mulți bani, lucru care le permite să întrețină afaceri de succes la nivel județean și chiar internațional, conform sursei citată mai sus. Cei doi activează în domeniul imobiliarelor, dar trimit mii de oameni la muncă în străinătate în fiecare an. Gurile rele susțin că frații Codrea ar fi fost la închisoare în Spania, pentru evaziune fiscală.

CITESTE SI : NUNTA lui Valentin Dragnea, declanşează „nebunia”: „Liviu Dragnea a invitat TOŢI senatorii şi deputaţii PSD…”

CITESTE SI : TOTUL despre curiosul caz al Rodicăi Nica, alias Viorica Dăncilă, fata care a ajuns prim-ministrul României

Loading...