Un video incredibil demonstrează, fără dubii, că Rusia se pregătește de război...

Un video incredibil demonstrează, fără dubii, că Rusia se pregătește de război !

254

foto: businessinsider.com

Un video incredibil demonstrează, fără dubii, că în Rusia are loc un transfer masiv de tehnică și echipamente militare grele spre granița cu Coreea de Nord, armata lui Putin fiind pregătită să intervină în forţă, în orice clipă.

loading...

Potrivit informațiilor de la locuitorii din regiunile de frontieră, de la o vreme spre granita cu Coreea de Nord au loc transporturi majore de convoaie militare care se deplasează cu trenuri și pe șosele, potrivit paginaderusia.ro. Totodată, site-ul DVHab.ru a scris că localnicii se tem de o posibilă contaminare radioactivă, în cazul utilizării de arme nucleare. Conform sursei citate, purtătorul de cuvânt oficial al Ministerului rus al Apărării a declarat că mișcările de trupe din zona graniţei cu Coreea de Nord reprezintă „exerciții militare normale”.


Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat să comenteze informațiile apărute în presă conform cărora Rusia desfășoară echipamente militare și trupe spre granița cu Coreea de Nord, potrivit agenției de presă RIA, citată de Reuters. „Exercițiile militare normale” apar, interesant, în contextul escaladării tensiunilor dintre Coreea de Nord și SUA din cauza programului nuclear al Phenianului.

loading...