Un turist israelian a fost scos cu forta dintr-un taxi si luat la bataie de jandarmi, in centrul Bucurestiului : „Romania este o tara riscanta…”

390

Un turist israelian, Avi Sadeh, a relatat teviziunilor din tara sa cum a fost batut de jandarmi in centrul Bucurestiului fara sa fi facut nimic.

Turistul a fost scos cu forta dintr-un taxi si apoi a fost luat la bataie. Incidentul a fost surprins de cativa martori.

lângă intersecția dintre Mihalache și dr. Felix Iacob. jandarmii zguduie un taxi și apoi calcă pe cap oamenii dinăuntru, jandarmii îmbrâncesc jurnaliștii care filmează și eu mă trezesc azvârlită trei metri de mână lungă a STATULUI ROMÂN.

Publicată de Adina Florea pe Vineri, 10 August 2018

 

 

„Asa arata spinarea unui turist israelian care a trecut pe langa PV in seara de 10 august.

Loading...

Avi Sadeh a povestit televiziunilor, la intoarcerea in Israel cu spatele inflamat de pulanele jandarmilor lui Dragnea, cum a fost dat cu forta jos din taxiul care-l ducea la restaurant si batut cu salbaticie. Omul mai spune ca s-a legitimat cu pasaportul israelian, a incercat sa le spuna ce e cu el acolo, dar brutele proaste au tras in aer si l-au luat lovit repetat. Realizatorii tv care l-au intervievat pe ranit le-au atras atentia israelienilor sa fie precauti in alegerea unei vacante la Bucuresti.(Continuarea, mai jos …)

Ne izolati de restul lumii, devenim iarasi o tara nesigura, bananiera si de ocolit, jandarmi tortionari si politicieni ticalosi ce sunteti!”, a relatat jurnalista Camelia Tabacu pe Facebook.

”Eu, un prieten de-ai mei si un cuplu am plecat de la restaurant cu un taxi. Pe drum am vazut un baraj al fortelor de ordine si am aflat ca in Bucuresti sunt proteste. Soferul masinii a incetinit, dar a fost tras pe dreapta si jandarmii ne-au scos din taxi si efectiv ne-au linsat”, a povestit Avi Sadeh postului de televiziune israelian Chanel 12.

”Le-am aratat pasaportul si am incercat sa le explic ca suntem turisti si ca este vorba de o neintelegere, dar acest lucru nu i-a interesat. Este halucinant. Nimeni nu ne-a cerut scuze. Am fost la Ambasada Israelului din Bucuresti, dar era inchis. Vreau sa depun plangere impotriva Jandarmeriei romane”, a mai povestit turistul israelian batut de jandarmi in Capitala.

Povestea lui Avi Sadeh a fost confirmata luni de Ambasada Israelului din Romania, care a anuntat ca patru turisti israelieni au fost batuti de fortele de ordine la mitingul de vineri seara din Bucuresti.

“Avand in vedere dovezile pe care le avem in acest moment, se pare ca turisti israelieni nevinovati s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, in timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel catre un restaurant din Bucuresti”, a precizat, intr-un comunicat transmis AGERPRES, Ambasada Israelului cu privire la incidentul in care au fost implicati 4 turisti israelieni.

Totodata, Ambasada Israelului a aratat ca turistii israelieni au fost batuti de fortele de ordine, in ciuda faptului ca au aratat pasapoartele straine si au explicat ca nu au de-a face cu evenimentele in curs.

“Au fost opriti, trasi afara din masina si, in ciuda faptului ca au aratat pasapoartele straine si au explicat ca nu au nimic de-a face cu evenimentele in curs, au fost batuti de catre fortele de ordine. Consideram acest incident ca fiind inacceptabil si extrem de serios. Turistii israelieni care au avut de suferit de pe urma interventiei brutale vor depune plangere penala impotriva agresorilor”, a mai transmis Ambasada Statului Israel.

Loading...