Un tanar roman , urmarit INTERNATIONAL pentru viol , a fost descoperit de politisti in casa parintilor, care il ascundeau!

836

Un tanar de 20 de ani a fost descoperit de politisti ascuns intr-o incapere secreta din casa parintilor. El era urmarit international pentru un viol comis acum cativa ani!

Un tanar in varsta de 20 de ani, din comuna Vatra Moldovitei, care era dat in urmarire internationala de un an de zile pentru o fapta de viol comisa in Cehia in perioada in care era minor, a fost prins de politisti in locuinta parintilor sai, unde se ascundea intr-o incapere cu o usa mascata. Ionut Vereha era dat in urmarire internationala, pe numele sau figurand un mandat european de arestare. Acesta revenise insa acasa din perioada sarbatorilor de iarna, iar acum doua zile, luni, un echipaj de la Postul de Politie Vatra Moldovitei l-a depistat in locuinta familiei, arata Monitorul de Suceava.

Loading...

„Prin sentinta penala nr. 953 din 06.11.2014 a Judecatoriei Campulung Moldovenesc s-a hotarat ca acesta sa execute masura educativa privativa de libertate a internarii intr-un centru de detentie pe o perioada de 2 ani de zile pentru savarsirea infractiunii de viol”, a declarat comisarul Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Suceava. El a precizat ca tanarul figura ca urmarit in baza dispozitiei Inspectoratului General al Politiei Romane din data de 27 ianuarie 2015.

Fapta de viol a fost comisa in anul 2011, cand inculpatul, pe atunci minor, se afla in Cehia impreuna cu intreaga familie.
Din informatiile anchetatorilor rezulta ca tanarul a fost fugar in cea mai mare parte a timpului in strainatate. A revenit insa la Vatra Moldovitei, iar politistii monitorizau locuinta familiei Vereha de mai multe zile. Luni seara, cand politistii au ajuns la locuinta vizata, membrii familiei au declarat ca acesta nu este acasa, dupa care anchetatorii au trecut la verificari. intr-una din camere acestia au gasit o usa care era camuflata si care ducea intr-o alta incapere unde se ascundea tanarul in varsta de 20 de ani.

„Persoana cautata a fost retinuta fara incidente si predata politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Suceava”, a mai aratat comisarul Epureanu.

Loading...