Un tanar a fost SOCAT cand a vazut in ce s-a transformat „puiul” salvat de pe stradă !

861

Un tânăr din Marea Britanie trăiește o experiență unică. A salvat un pui de pe stradă, dar nu știa ce este. După  ce a crescut a avut un șoc imens. Creatura se transformase în veveriță, însă nu orice tip de veveriță.

veverita_poza_1_poza_19308900-2

Nici prin gând nu-i trecea lui Jeff că, în momentul în care va ieşi din casă şi va păşi pe acea alee, viaţa sa se va schimba complet! A fost nevoie de un singur gest pentru ca lumea să-i fie dată peste cap! Ce a urmat te va lăsa fără cuvinte.

În timp ce mergea pe o alee umbroasă, dorninic să scape de arşiţa verii, Jeff Longo a zărit pe jos o creatură mică, schimonosită, lipsită de apărare… Nici nu-şi dădea seama dacă mai suflă sau nu.

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul s-a aplecat, a întins mâna şi a luat animăluţul de jos. Avea doar 3 cm… Nu ştia, însă, ce fel de vieţuitoare era. Şi nici n-a aflat, săptămâni la rând… Pur şi simplu l-a luat acasă şi i-a spus, simplu, “Biscuit”.

Loading...

Când l-au văzut, prietenii lui Jeff i-au spus că nu o să supravieţuiască… Dar călătoria lor abia atunci începea… Zi după zi, Jeff a ţinut creatura la căldură şi a hrănit-o bine, cu lapte. Legătura lor devenea, pe zi ce trecea, tot mai puternică. Când s-a întremat şi a reuşit să se ţină pe picioare, a început să-şi facă şi prieteni… Câinele lui Jeff a devenit cel mai bun amic de joacă.

Acest tânăr a salvat un pui de pe stradă. După ce a crescut a avut un ȘOC! Creatura s-a transformat în...

La un moment dat, dihania a început să capete contur… După câteva întrebări puse în stânga şi în dreapta, Jeff a aflat că Biscuit era un pui de veveriţă zburătoare. Şi era fetiţă…

Într-o bună zi, i-a luat o cuşcă şi i-a amenajat-o cum s-a priceput el mai bine. I-a pus până şi un leagăn! Apoi i-a încurajat şi “pasiunile”, skateboard-ul dovedindu-se a fi una dintre cele mai adorate.

Cei doi sunt buni prieteni şi astăzi. Dovadă stau zecile de fotografii postate de Jeff pe reţelele de socializare.

Loading...