Un sofer si-a lasat masina in mijlocul strazii,pentru ca nu avea loc de parcare!

440

Un sofer a dat dovada de un tupeu iesit de comun. Acesta si-a lasat in miez de noapte bolidul de lux fix in mijlocul drumului, pe o strada din Braila, pentru ca nu si-a gasit loc de parcare. Autoturismul era in apropiere de o intersectie, motiv pentru care circulatia a fost ingreunata in zona respectiva, potrivit infobraila.ro.

Loading...

Dupa ce a stat pentru mai multe ore bune parcata in mijlocul strazii, politistii locali s-au autosesizat si s-au deplasat la fata locului. Acestia au asigurat zona si le-au solicitat celorlalti soferi care isi parcasera masinile in zona sa le mute pentru ca traficul sa se poata derula cumva pe langa masina abandonata si au identificat proprietarul. Este vorba despre un barbat din Tulcea care locuieste in Braila. In scurt timp, la fata locului au sosit si rutieristii, dar si un echipaj de la criminalistica, care a fotografiat autovehiculul si zona.

Proprietarul a fost contactat si a venit sa-si mute masina. Acesta le-a spus oamenilor legii ca i-a imprumutat masina unui cumnat care i-a spus ca nu a avut unde sa o parcheze, fara sa ii dea insa detalii. Cu toate ca politistul rutier i-a atras atentia soferului asupra gravitatii faptei, proprietarul s-a aratat nedumerit si usor ofensat, neintelegand cum anume masina sa, parcata in mijlocul strazii, incurca circulatia.

Autoturismul a fost ridicat pentru expertiza, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru impiedicarea circulatiei pe un drum public.

Loading...