Un semianalfabet, ministru al Energiei in Guvernul PSD-ALDE .Cum arata CV-ul lui Toma-Florin Petcu

4422

toma-petcu

CV-ul oficial al noului ministru al Energiei, Toma-Florin Petcu (ALDE), este plin de greseli de limba romana.

Situatia a fost descoperita de jurnalistii de la hotnews.ro. In CV, ministrul  sustine ca poate conduce orice „compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic”. „Dar daca nu poate conduce un departament economic in cadrul unei companii, asa cum recunoaste, cum va reusi sa coordoneze un minister economic important? Trebuie precizat ca Ministerul Energiei este unul economic”, se intreaba jurnalistii publicatiei.(Vezi FOTO mai jos)

loading...

Petcu mai  spune ca are „Pregatire militara si de autoaparare, dobtndite an cadru Scoli Superioare a Jandarmeriei Romane de la unitate Rosu”. Un alt exemplu: „Pot asigura un bun management, sunt un bun profesionist , pot asigura relatii bune cu parteneri externi si interni si deasemenea cu autoritatile locale”.

Toma-Florin Petcu (38 de ani), vicepresedinte ALDE, nominalizat pentru functia de ministru al Energiei, se afla la primul sau mandat de deputat, candidand la Giurgiu. Potrivit CV-ului, a detinut mai multe functii in administratia publica. Ultima dintre ele a fost la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in perioada decembrie 2015- mai 2016, in calitate de presedinte.

loading...