UN ROMÂN A FOST ÎNJUNGHIAT DE 10 ORI în Italia

713

Un român a fost înjunghiat mortal cu 10 lovituri de cuțit, în cartierul Barriera di Milano, informează publicația italiană, repubblica.it. Poliția din Vallette l-a identificat și reținut pe autorul crimei ca fiind Michael Rigney, în vârstă de 66 de ani. Victima, este un bărbat cu cetățenie română, de 30 de ani, cunoscut sub numele de Claudiu Gheorghe Astenei. Crima a avut loc duminică, în jurul orei 20.00.

Se pare că cei doi consumaseră alcool și din motive încă necunoscute de anchetatori, au început să se certe, devenind violenți. Criminalul a lovit victima cu un cuțit de bucătărie, aplicându-i 10 lovituri în zona pieptului și a gâtului, după care a fugit de la locul crimei. După o oră de la săvârșirea omorului agresorul s-a predat carabinierilor, recunoscându-și fapta.Martorii care au asistat la comiterea tragediei au declarat agenților de poliție că agresorul purta o pălărie de cowboy în momentul atacului. Victima, rănită grav, a fost abandonată în stradă.

Loading...

Deși medicii au sosit la fața locului la scurt timp de la producerea tragediei, nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei. Românul deținea rezidență la Torino din anul 1986.

Un alt caz care a bulversat opinia publică, a avut loc în primăvara anului trecut, la Roma. Victima, un român în vârstă de 48 de ani, a fost ucis de vecinul său italian de 50 de ani. Mobilul crimei a fost un vechi conflict între cei doi, legat de niște pisici care își găsiseră adăpost pe un teren unde agresorul și victima cultivau legume. Într-un acces de furie, italianul a luat un cuțit și l-a lovit pe român. Deși fusese rănit grav, acesta a reușit să ajungă în apropiere de locuința sa. Vecinii au anunțat imediat Poliția, însă pentru român nu s-a mai putut face nimic. Acesta a murit la scurt timp, din cauza leziunilor provocate de cuțit. Agresorul Italian  mai fusese condamnat pentru crimă în anul 2001, însă a fost eliberat din închisoare după câțiva ani. Agresorul a mai fost acuzat că a asmuțit patrupedul asupra unui vânzător dintr-o piață italiană.

Loading...