UN ROMÂN A DAT LOVITURA CU O AFACERE SIMPLA ÎN SUA! Americanii sunt INCANTATI de ce li se ofera

6207

Povestea lui Bogdan Tarasov din Tulcea este una cu vădite nuanțe culinare, dar și cu un simț înnăscut al omului ce știe să profite de o oportunitate pentru a se lansa într-oafacere de top.Potrivit Click.ro, tulceanul a deschis în urmă cu 10 ani o shaormerie destul de spațioasă care a atras ani la rândul clientela din toate rândurile sociale, devenind o atracție a produselor culinare de tip Fast Food.

În România, Bogdan a lucrat mult timp în  restaurante, însă paradoxal, odată stabilit pe meleaguri străine s-a specializat inițial pe munca din domeniul construcțiilor.Aproape incredibil însă, munca și contactul său cu domeniul amenajărilor și construcțiilor i-au schimbat destinul și i-au deschis portița către locația unde avea ulterior să pună în operă ideea afacerii.(VIDEO mai jos…)

Loading...

Intitulat sugestiv Bucharest Grill, localul amenajat cu tot dichisul, a devenit în doar câteva luni de la tăierea panglicii oficiale unul din cele mai frecventate localuri din Detroit . Cei mai fideli clienții ai localului sunt, conform afirmațiilor tulceanului, fanii echipelor de baseball Tigers și Lions, sau cei care veneau la megaconcertele găzduite de celebra metropolă americană. Încet dar sigur și locuitorii din zonele apropiate restaurantului au început să prindă gustul bucatelor și serviciilor ireproșabile.
În urmă cu trei luni, Bogdan a fost nevoit să se mute din locația respectivă, deoarecepatronul l-a anunțat că intenționează să folosească spațiul pentru altceva. La început s-a descurajat și a crezut că nu va mai găsi o altă locație, care să-i permită să asigure locuri de parcare și celelalte servicii paralele.
Bucharest Griil are actualmente un număr de 100 de angajați repartizați în trei locații, dintre care 60 lucrează în Park Bar. Inventivul patron român intenționează să lărgească portofoliul afacerii și să mai angajeze 20 de persoane cel târziu până în luna februarie. Până atunci, Bogdan iși dorește să amenajeze noul spațiu care dispune de mai multe scaune și în mod excepțional de un număr foarte mare de locuri de parcare gratuite, pentru toți care vor frecventa shaormeria.

Loading...