Un roman a creat clipe de GROAZA in Italia ! Si-a stropit fiul , fosta sotie si sora ei cu acid …

607

Un român în vârstă de 40 de ani a fost arestat de carabinieri după ce a stropit cu acid mai multe persoane, printre care fiul de 17 ani, fosta soție și sora ei. Incidentul a avut loc într-o localitate de lângă Roma. Cei doi soți erau despărțiți de mai mult timp din cauza comportamentului violent al bărbatului, iar femeia, cu câțiva ani mai tânără decât el, a depus și o plângere întrucât era hărțuită de fostul soț.

Luni seara și-au dat întâlnire pentru a sta de vorbă, dar românul s-a făcut nevăzut după ce și-a atacat cu acid familia. La scurt timp după atacul violent el a fost identificat și reținut, iar carabinierii i-au găsit în buzunar și un cuțit. În urma reconstituirii făcute de oamenii legii s-a stabilit că bărbatul a venit la întâlnire ținând în mână o sticlă cu lichid. Când le-a văzut pe cele două femei s-a dezlănțuit. A stropit-o prima dată pe fosta sacumnată, iar apoi a atacat-o cu același lichid acid și pe soția lui, care a suferit arsuri la nivelul feței. Nu a scăpat nici fiul celor doi, în vârstă de 17 ani, care a intervenit pentru a-și opri tatăl. Băiatul a fost ajutat de alți doi bărbați care la rândul lor au fost stropiți, dar superficial. Victimele au ajuns la spital, dar nu sunt în stare gravă.

loading...

Cei doi locuiau de mai mulți ani în Italia, iar acesta nu este singurul caz în care românii au șocat comunitatea din peninsulă. Cu aproximativ două săptămâni în urmă, doi români, o femeie și un bărbat, au fost arestați după ce mai mulți bătrâni le-au căzut victime. Femeia îi acosta și le dădea întâlnire, dar ajunși la fața locului, bătrânii erau loviți de complicele ei, după care erau jefuiți. Cei doi nu s-au limitat doar la agresarea fizică a victimelor, ci au omorât un bătrân în vârstă de 79 de ani și i-au aruncat cadavrul în mare. Corpul neînsufllețit al italianului a fost găsit vara trecută pe o o plajă, iar autoritățile au constatat că prezenta urme de violență. Din păcate pentru ei, unul dintre bătrânii agresați și-a revenit și a reușit să le dea autorităților toate informațiile pentru a-i prinde pe infractori. Anchetatorii italieni au reușit astfel să dea de urma românilor și să descopere întreaga lor activitate infracțională.

loading...