Un restaurant din București a făcut reducere la prăjituri după condamnarea lui Liviu Dragnea

395

Condamnarea de joi 21 iunie a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare le-a dat idei proprietarilor de restaurante din Capitală. Așa se face că un bistro din centrul Bucureștiului a anunțat reducere de 42% pentru toate dulciurile din meniu.

De ce 42%? Pentru că 3 ani și șase luni înseamnă 42 de luni, azi ( vineri- n.r.) sărbătorim ziua de ieri cu un discount de 42% la orice desert! Singura condiție este ca atunci când cereți desertul, să îl cereți «cu executare»” au anunțat patronii pe pagina de Facebook a bistroului.

Ideea a pornit spontan, în urma evenimentelor de ieri (21 iunie- n.r.). Practic, m-am gândit cum pot să utilizez în marketing ceea ce s-a întâmplat și cumva să fiu solidar cu ceea ce se întâmplă. Am decis să dau 42 la sută pentru că cei 3 ani și 6 luni (condamnarea lui Liviu Dragnea – n.r.) înseamnă 42 de luni”,ne-a declarat Tudor Dan, administratorul firmei.

Clienții au răspuns destul de repere invitației de pe pagina de Facebook a restaurantului. “Noi deschidem la ora 12, iar la 12 fără 10 erau primii clienți care au cerut «cu executare»”, ne-a mai spus Dan, adăugând că acesta este modul lor de a interpreta evenimentele politice ale momentului.(VIDEO, mai jos…)

loading...

Bistroul din centrul Bucureștiului a fost deschis în urmă cu un an, ideea pornind de la o poveste de dragoste, care apoi s-a materializat într-o carte. Toți cei care vin aici pot citi cartea respectivă, care se numește Matrioșka, o pot lua acasă și pot aduce altă carte în locul ei.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de ânchisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia luată joi de un complet de trei judecători de la instanța supremă nu este definitivă. DNA ceruse o pedeapsă de 7 ani și jumătate cu executare în acest proces. Liviu Dragnea mai are o condamnare, definitivă, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul ”Referendumul”.

 

loading...