Un politist care patrula a batut un tanar pentru ca tulbura linistea publica. Uite ce a patit cand s-au intalnit iarasi, iar politistul era in civil.

946

Scandalurile in care sunt implicati politisti tot mai violenti care sunt tot mai frecvente in ultima vreme. Un nou incident petrecut pe litoral confirma faptul ca reprezentanti ai Politiei Romane profita de uniforma si aplica legea cu pumnii si picioarele.

sorin-ilie-politist-batut-k1

 

Mihai, un maramuresean vesel si plin de viata, in varsta de 25 de ani, a fost o noua victima a unui astfel de agresor. Acesta petrecea linistit pe litoral alaturi de prietenii sai, cand un politisit, care patrula prin zona, s-a grabit sa ii abordeze, pe motiv ca tulburau linistea publica.

Loading...

Baietii au ripostat imediat, spunandu-i politistului ca este o ora potrivita si nu deranjeaza pe nimeni zgomotul pe care acestia il fac. Atunci politistul, la rugat pe unul dintre ei, pe Mihai, sa se legitimeze. Acesta a refuzat , motivand ca nu face nimic ilegal si totul este un circ care il agaseaza. Deranjat de vorbele baiatului, politistul s-a napustit asupra lui si l-a lovit fara mila cu pumii si picioarele, trantindu-l la pamant si lasandu-l fara vlaga.

Ceilalti vazand furia politistului s-au temut sa intervina. Dupa ce i-a aplicat corectia, politistul a plecat linistit, lasandu-i pe toti inmarmuriti. Baiatul si-a revenit in cateva zile si a avut loc o rasturnare de situatie.

Absolut accidental, Mihai l-a intalnit pe politistul agresor intr-un supermarket. De data aceasta era imbracat in civil si isi facea linistit cumparaturile. Victima l-a pandit pana la iesirea din magazin si l-a mai urmarit, pana au ajuns intr-un loc mai retras.

Atunci l-a luat prin surprindere si l-a lovit si el, la fel de necrutator. Cu siguranta, politistul si-a meritat-o si acelasi lucru ar trebui sa pateasca toti cei care fac abuz de functia pe care o ocupa sau de uniforma pe care o poarta. Numai astfel se mai poate indrepta ceva in tara.

Loading...