Un nou PROIECT de lege CONTROVERSAT pentru ROMÂNII din străinătate! “Liviu Dragnea și PSD îţi vor confisca aceşti bani…”

876

Senatorul PNL Florin Cîţu, preşedintele Comisiei de buget-finanţe, le-a transmis sâmbătă, pe pagina sa de socializare, un mesaj românilor din străinătate care trimit bani acasă.

„Dacă eşti român, oriunde lucrezi în lumea asta trebuie să ştii neapărat ce îţi pregătesc Liviu Dragnea şi PSD. În acest moment, la Oficiul de Spălare a Banilor, există un proiect de lege care te afectează direct pe tine. De acum încolo, dacă trimiţi bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente. De tine, sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gaşca lui din Teleorman, şi instituţiile pe care le patronează îţi vor confisca aceşti bani. Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiţi bani în ţară, sau dacă mai trimiţi bani în ţară. Şi ai grijă, anunţă-i şi pe cei de acasă şi anunţă-i şi pe toţi românii să ştie ce li se pregăteşte în ţară”, a declarat Florin Cîţu, într-un filmuleţ postat pe Facebook.

Loading...

FMI: „Bătrânii trăiesc prea mult şi este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”

Loading...