Un localnic din Caracal a dat noi detalii despre Gheorghe Dincă. O nouă pistă pentru a găsi cadavrele

125

Un localnic din Caracal, fost angajat al Primăriei, a dat noi detalii despre Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, despre care spune că este un om periculos. El le oferă anchetatorilor o nouă pistă: cadavrele ar fi putut fi aruncate într-un canal de irigații.

Bărbatul, care spune că a lucrat ani de zile la Primăria din Caracal și la sistemul de irigații din zonă, a mers, marți dimineața, în fața casei lui Gheorghe Dincă, în încercarea de a le da anchetatorilor informații despre locul în care acesta ar fi putut ascunde cadavrele.

„Am văzut că a indus în eroare, am văzut că a fost în baltă, a căutat prin baltă pe acolo, e o eroare ce vă spune, zice că din Olt. Undeva aici, la un kilometru jumate, e un canal care merge și se varsă în Olt, adică de irigat, se trage apă din Olt și ajunge în Dunăre. Și el pe aici… Dacă te duci la un kilometru jumate e o conductă, un sifon de apă, care nu merge de 13 ani, și el de aici până acolo face 5 minute cu mașina, s-ar putea acolo să fie aruncată, prin verdeața aia, prin canale, au 7 metri adâncime. Acolo nu s-a făcut control”, a spus bărbatul.

El a povestit că, în urmă cu mai mulți ani, pe când săpa un canal, Gheorghe Dincă ar fi ieșit la el și la colegii lui cu o rangă și un topor. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

„Am trecut pe aici de multe ori, cunsosc acest om, că am undeva a patra, a cincia casă un neam, și am venit odată să iau niște piese, n-a lăsat pe nimeni să intre, aici la poartă a stat. Am lucrat în cadrul primăriei și am băgat apă și a văzut că am săpat în colțul ăla de acolo, a ieșit cu ranga și cu toporul la noi să ne bată că ce căutăm acolo. Era foarte violent”, a mai susținut bărbatul, care a spus despre Gheorghe Dincă că este un om periculos.

Gheorghe Dincă și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Criminalul din Caracal și-a BĂTUT JOC de anchetatori:””Ne-a dus de nas…”

Loading...