Un înger a fost descoperit incastrat intr-o roca selenara adusa de pe Lună ! IMAGINI INCREDIBILE ! VIDEO

1208

Un savant de renume din Washington a facut de curand publica stirea ca echipajele de cosmonauti ale NASA au adus de pe Luna o roca in care era incastrata o statueta din metal de 30 de cm reprezentand un inger cu aripile deschise.

charles-morris-anomaly-ufo-ufos-sighting-sightings-alien-aliens-et-rainbow-star-wars-2015-news-snoop-dogg-mexico-vulcan-tupac-caitlyn-jenner-star-gate-star-wars-angel-moon-mars

Statueta a fost adusă pe Pământ acum 26 de ani de către membrii echipajului Apollo 11, afirmă dr. Morris Wedler, un reputat geolog din Washington, ce a lucrat el însuși la NASA vreme de două decenii. După părăsirea agenției, în 1987, savantul a păstrat însă legătură cu foștii sau colegi ajungând și în posesia uluitoarei informații. “Implicatiile ce decurg din descoperirea acestei uluitoare statuete sunt absolut naucitoare”, declară el, înseamnă că odată, în vechime, pe Lună a existat o admosfera care a permis viață și că acolo au locuit ființe inteligente cu un pronunțat simț al frumosului.(VIDEO mai jos)

loading...

Îngerul – o reprezentare a unei femei cu aripi crescute din umeri și părul lung ondulat a fost confecționat dintr-un compus al fierului, care se găsește numai pe solul lunar, ceea ce înlătură cu desăvârșire posibilitatea că statuia să fi fost lăsată acolo de membrii echipajelor spațiale terestre sau de ființe extraterestre. În plus, metalul a fost îndelung șlefuit de reprezentanții civilizației misterioase care au făcut statuia.

Analizele chimice ale micii statui indică o vechime de aproximativ 200.000 de ani, ceea ce înseamnă că a fost realizată în urmă cu circa 170.000 de ani înainte ca viața inteligență să apăra pe Terra. Același dr. Welder afirmă că esteții cărora li s-a prezentat ciudata descoperire au ajuns cu toții la concluzia că oricine este responsabil de crearea acestei statui a fost foarte talentat și a avut un simț al frumosului ieșit din comun.

Cercetând la rândul lor statueta, antrolopogii de la Washington au ajuns la concluzia că ființele care au creat-o aveau un fel de religie oarecum paralelă cu creștinismul actual și probabil aveau un Dumnezeu al lor, ceea ce duce la concluzia că princiiple spirituale cele mai importante au fost și sunt aceleași pretutindeni, în lumea terestră sau extraterestră.

Deși descoperirea este uluitoare și tinde să revoluționeze toate cunostiintele despre Lună acumulate de oameni până în prezent, cercetătorii de la NASA afirmă că au păstrat până acum secrtetul de teamă să nu stârnească panică. Eu am primit informația de la persoane care au toate motivele să nu vrea să-și divulge identitatea, a declarat presei dr. Morris, după ce autoritățile au negat public existența statuii cu pricina.

Dacă nu ar fi existat, de ce s-ar mai fi ostenit cei de la NASA să dea o dezmințire? E sigur că le e teamă că nu cumva lumea întreagă să nu se înspăimânte la gândul că nu suntem singuri în Univers, a mai aformat savantul.

Asta și datorită faptului relevă revista Weekley World News – că în 1993 pe Lună s-a mai găsit ceva, cel puțin la fel de ciudat: un fetus uman conservat de asemenea în interiorul unei roci lunare, iar când informația a fost făcută publică, Congresului SUA a cerut să reducă bugetul NASA la jumătate.

 

loading...