Un fotomodel al revistei Playboy, a fost condamnata pentru publicarea unei fotografii ”umilitoare”. Ce postase tanara-FOTO

425
Dani Mathers

Dani Mathers, fotomodel al revistei Playboy, a fost condamnata la 30 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce a publicat o fotografie considerata ”umilitoare”, realizata in vestiarul unei sali, ce prezinta o femeie intr-o cabina de dus.

Dani Mathers, in varsta de 30 de ani, a publicat acea fotografie pe contul ei de pe reteaua de socializare Snapchat.

”Daca eu nu pot sa trec cu vederea peste asta, atunci in mod sigur nici voi nu puteti”, a declarat fotomodelul in mesajul care a insotit acea imagine. Ea a adaugat imediat dupa aceea un selfie care o prezinta cu mana la gura, ca si cum ar fi ras in acele momente.

Dani Mathers

Celebrul fotomodel a ajuns la o intelegere cu Procuratura din Los Angeles, dupa ce autoritatile americane au considerat ca actiunea ei a reprezentat ”o invadare a intimitatii” unei persoane.

Dani Mathers a decis sa nu conteste acuzatia. Desemnata Playmate of the Year in 2015, vedeta americana a avut de ales intre o condamnare de 45 de zile de inchisoare si 30 de zile in folosul comunitatii. A ales a doua varianta propusa de judecator.

In urma intelegerii semnate cu Procuratura, Dani Mathers va fi plasata pentru timp de trei ani in regim de libertate conditionata si nu va mai avea voie sa foloseasca telefonul mobil ”in niciun loc in care exista persoane dezbracate sau in zone in care acestea se asteapta sa aiba parte de intimitate”.

Loading...

De asemenea, vedeta nu mai are voie sa publice pe internet imagini ale unor persoane fara sa aiba permisiunea acestora si trebuie sa distruga toate copiile ale fotografiei ”umilitoare” pe care a realizat-o in 2016.

Aceeasi intelegere prevede ca Dani Mathers sa nu se apropie niciodata la o distanta mai mica de 100 de metri de ”victima” ei si sa ii plateasca acesteia o despagubire de 60 de dolari.

Dupa incidentul din 2016, Sala de sport in cauza, L.A. Fitness, i-a anulat lui Dani Mathers abonamentul si cardul de membru.

Mai multe publicatii americane au raportat anul trecut ca fotomodelul si-a pierdut si locul de munca de la un post de radio, unde era prezentatoarea unei emisiuni.

Dani Mathers si-a prezentat scuze prin intermediul unui mesaj pe Snapchat, dar, dupa aceea, si-a sters conturile pe care le avea pe retelele de socializare.

Loading...