Un fost GREU din PSD acuză:”Această campanie miroase a sufragerie, a laborator, a candidaturi artificiale, gândite dinainte și aruncate în competiție”

255

PSD s-a predat celor care îl susțin pe Klaus Iohannis, prin desemnarea premierului Viorica Dăncilă drept candidat la alegerile prezidențiale, declară la RFI fostul membru PSD Cătălin Ivan, fondatorul partidului Alternativa pentru Demnitate Națională.

„Este o desemnare foarte bună pentru Klaus Iohannis și confirmă înțelegerea ascunsă făcută de Liviu Dragnea și unii din PSD cu acesta ca în turul doi Klaus Iohannis să nu aibă nici cea mai mică problemă (…). PSD s-a predat celor care îl susțin pe Klaus Iohannis (…). Această campanie miroase a sufragerie, a laborator, a candidaturi artificiale, gândite dinainte și aruncate în competiție”.

Loading...

Întrebat de ce s-ar fi predat PSD celor care îl susțin pe Klaus Iohannis, fostul eurodeputat a răspuns: ”Din foarte multe motive. Pentru că sunt șantajabili foarte mulți lideri din PSD, pentru că le este frică pentru libertatea lor, pentru că probabil li s-au oferit garanții că nu vor înfunda închisorile, probabil că li s-au oferit garanții că averile lor nu vor fi niciodată confiscate”.

Viorica Dăncilă insistă că protestele din 10 august au fost o tentativă de lovitură de stat. I-a comparat pe manifestanți cu ”vestele galbene” …

Loading...