Un candidat la primaria unui oras din Romania ,vrea să legalizeze drogurile și prostituția !

681

 

Cel mai nonconformist candidat pentru fotoliul de primar este un rocker care vrea să legalizeze drogurile uşoare şi prostituţia. Cu acest program intenționează să câştige primăria Alba Iulia şi să transforme oraşul într-un Amsterdam al României.

Chitaristul trupei ZadaR, Dan Tudor, şi-a anunţat, recent, intenţia de a candida la Primăria Alba Iulia, precizând că are „idei originale, neortodoxe, dar pline de randament”, potrivit adevarul.ro. Acesta a demarat campania pe internet, unde a transmis principalele sale idei cu privire la dezvoltarea oraşului Alba-Iulia. Printre acestea se regăsesc şi legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri uşoare, după exemplul oraşului olandez Amsterdam.

Loading...

Rockerul vrea să candideze pentru fotoliul de primar al orașului Alba Iulia
Rockerul vrea să candideze pentru fotoliul de primar al orașului Alba Iulia

Toţi prietenii mei au râs de mine, dar eu merg înainte şi încep campania cu ajutorul unui telefon. Consider că oraşul acesta, ţara această, se află într-o situaţie de criză în care trebuie acţionat ca atare. Ne trebuie idei de criză în situaţii de criză. Am luat exemplul Olandei. Ce au făcut oamenii aceştia? Au zis hai să oferim celor ce vin în Amsterdam ce nu există în alte orașe şi au legalizat prostituţia şi consumul de droguri uşoare. De ce să nu facem şi asta la Alba Iulia, dacă asta ne-ar aduce foarte mulţi bani”, spune Dan Tudor.

Loading...