Un bărbat de 35 de ani a bătut, în trafic, un biciclist de 43 de ani, care a decedat. Motivul crimei este halucinant…

462

Un bărbat de 35 de ani a bătut, în trafic, un biciclist de 43 de ani, care, din cauza leziunilor grave, a decedat la scurtă vreme.

Între un biciclist şi şoferul unui camion, în vârstă de 35 de ani, a existat o şicană în trafic, conform mediafax.ro. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul, enervat la culme, a tras pe dreapta şi împreună cu pasagerul care îl însoţea l-au luat la bătaie pe biciclist.

Ulterior, biciclistul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă, unde a murit.

„La data de 7 mai, în urma unui conflict spontan în trafic, un biciclist în vârstă de 43 ani, din oraşul Balş, a fost lovit la nivelul feţei, de către un alt bărbat, din aceeaşi localitate. Iniţial, victima a fost internată la Spitalul Judetean Slatina şi după aceea transferată la Spitalul nr. 1 Craiova. Întrucat bărbatul a decedat ulterior, ne-am declinat competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu propunere de schimbare a încadrării juridice în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Loading...

Agresorul a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 35 de ani urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile, conform sursei citate.

Ce s-a intamplat cu barbatul batut crunt la Brasov si cu banii stransi in numele lui?

Adevărul despre cauza reală a cancerului ,spus de un câștigător al premiului Nobel !

Loading...