Un bărbat care își bătea calul a ajuns în stare gravă la Urgenţe, după ce animalul l-a lovit năprasnic cu copita în faţă

159

Un bărbat din comuna Bordești a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Focșani după ce a suferit un accident groaznic în gospodărie.

Bărbatul a fost lovit năprasnic, în faţă, de propriul cal.Animalul l-ar fi lovit pe bărbat cu copita în față, provocându-i leziuni grave la nivelul capului și al feței.Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul a suferit „traumatism cranio-facial grav prin agresiune animală și contuzie de coloană cervicală” și a fost internat la Terapie Intensivă.

Potrivit martorilor, bărbatul îi aplica o corecţie fizică animalului, iar la un moment dat, calul a ripostat năprasnic, lovindu-l direct în faţă pe stăpânul său. Bărbatul a căzut ca secerat, pierzându-şi conştienţa din cauza loviturii puternice.

Rudele au sunat la 112, acesta fiind transportat de urgenţă la spital, unde medicii încearcă să-l stabilizeze.

loading...

Omul acesta primeşte de la stat 4.000 de lei pe lună ca să stea degeaba! „Stau aşa, cu copiii …mai cresc un purcel, altceva ce să fac?” – VIDEO

 

Care a fost scopul filmului „Wild Carpathia” .Credeați că l-au făcut pentru că ne apreciaza?

(sursa)

loading...