Un băiat de 14 ani ,a vrut să se distreze alături de o PROSTITUATĂ ! A REGRETAT AMARNIC…

1792

Un tânăr din America a vrut să beneficieze de serviciile sexuale ale unei prostituate comandate pe internet, dar aceasta l-a atacat şi i-a furat tableta şi puşculiţa cu bani. Femeia a fost arestată şi riscă 30 de ani de închisoare.

Un copil de 14 ani din oraşul american Milwaukee a vrut să se distreze alături de o prostituată pe care o contactase pe internet, însă a avut parte de spaima vieţii lui, după ce femeia l-a atacat cu spray paralizant.

loading...

Incidentul a avut loc în cursul zlei de miercuri, când băiatul, aflat singur acasă, a intrat pe un site specializat în angajarea escortelor pentru a-şi găsi o fată pe care să o plătească pentru sex. Mesajul său a fost văzut de o femeie de 22 de ani, Dareka Brooks, care a venit la băiat acasă.

După ce l-a trimis pe adolescent în dromitorul lui pentru a se dezbrăca, femeia a intrat în cameră şi l-a atacat pe copil cu un spray paralizant. Ulterior, ea a fugit cu economiile băiatului, alfat într-o puşculiţă, şi cu tableta lui.

Ulterior, femeia a fost găsită într-un motel aflat în apropiere şi arestată, după ce a folosit iPad-ul. Ea trebuie să plătească 10.000 de dolari pentru a fi eliberată pe cauţiune şi riscă până la 30 de ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

loading...