UMILITĂ la ginecologie , într-un spital din România ! Ce a pățit o profesoară de Limba Română : „Când a venit mâncând seminţe lângă mine….

991

Ortansa Cojoc, o fostă profesoară de Limba Română, în vârstă de 71 de ani, a fost nevoită să se prezinte pentru consult la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi din cauza unei hemoragii severe. Acum, doamna Cojoc se plânge că medicul care a tratat-o, o doamnă doctor ginecolog, ar fi avut un comportament necorespunzător, scrie Ziarul de Iași.

„Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar,că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine.

Stătea şi îi spu­nea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. După ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, medicul a ieşit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să ţipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»”, a povestit profesoara Cojoc, potrivit sursei citate.(Continuarea, mai jos…)

Fosta profesoară s-a mai plâns că doctoriţa s-ar fi răstit la ea deoarece a întârziat la spital, ameninţând-o că va ajunge la Institutul de Oncologie.

Loading...

Naivă cum am rămas şi la vârsta aceasta, cred că nici lângă o vită sângerândă şi evident suferindă nu-ţi îndrumi învăţăcelul cum să efectueze un tratament, în timp ce mănânci seminţe. Mă întreb ce trebuie să mai facă acest medic, mi-e tare greu să cred că are această profesie, pentru a fi eliberată dintr-o activitate umană, de înaltă specialitate, cu care nu are nimic în comun. Nu concep să existe aşa ceva, într-un spital de gardă”, a mai spus Ortansa Cojoc.

Cum se apără medicul

Medicul acuzat de acest comportament a negat vehement acuzaţiile aduse de pacientă, despre care a spus că nu o cunoaşte.

„În primul rând, eu nu mănânc seminţe de felul meu, că nu-mi plac, în al doilea rând, cum aş putea să fac asta în timpul serviciului? De povestit, şi eu pot să povestesc ce vreau, însă acest aspect nu are nicio legătura cu realitatea”, a spus medicul ginecolog, potrivit presei locale.

O utilizatoare facebook a comentat :

„Eu personal am avut p arte de experiente nelacute in urma cu ceva ani la aceeasi maternitate,cu f mare hemoragie si tensiune 8,am fost lasata aproape o ora in asteptare pt ca se schimba tura medicilor,apoi,a venit un medic si,,,,cu tigara in gura m a chiuretat,,cele de la triaj aveau grija sa ma caute in buzunar sa platesc taxa de 25 lei(vorbesc de anii 1995),,apoi,,dl dr (avand o sarcina de gemeni)mi a chiuretat 1,1 lasandu l in interior si apoi am avut grave probleme ginecologice DESPRE CE VORBIM???NU S A SCHIMBAT SI NU SE VA SCHIMBA NICIODATA SISTEMUL BOLNAV DIN Romania”

Loading...