Ultimul mesaj de pe Facebook al fetei spulberate pe trecerea de pietoni te va CUTREMURA!

21238

Viata unei adolescente din Brasov, de numai 16 ani, a fost curmata mult prea devreme. Fata traversa regulamentar cel mai circulat bulevard din oras.

Desi doua masini au oprit, cea de pe a treia banda a lovit-o in plin. Eleva in clasa a IX-a la un colegiu de prestigiu din oras, Ariadna s-a stins din cauza ranilor foarte grave.

Zeci de oameni care i-au aflat povestea tragica au semnat o petitie prin care cer ca autoritatile sa ia masuri impotriva soferilor care nu le acorda prioritate pietonilor.

In seara tragediei, Ariadna plecasa in vizita la matusa ei. Afara ploua si se innoptase, cand a traversat Calea Bucuresti – drumul principal din orasul Brasov.

Politistii spun ca primele doua masini s-au oprit, cand fata a calcat pe zebra. Din pacate, masina de pe a treia banda, condusa de un tanar de 23 de ani, care mergea spre Sacele, a lovit-o in plin.

Martorii povestesc ca victima a fost proiectata pe sensul opus, la zeci de metri distanta. Salvarea a dus-o in stare grava, la spital. Insa trupul firav al Ariadnei a cedat.

Rudele, colegii si prietenii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde fata a fost lovita. I-au lasat mesaje si fotografii la marginea drumului.
Ioana Macovei, prietena Ariadnei: „Sunt foarte revoltata, pentru ca mi-am pierdut o prietena, din cauza unui om care nu stie sa conduca. Se credea la curse… Eram foarte apropiate, era o fire foarte vesela. De fiecare data era cu zambetul pe buze. Imi pare rau pentru pierderea ei!”

loading...

Ca o ironie cruda, ultimul mesaj scris pe Facebook de Ariadna a fost: Viata insasi este cea mai frumoasa poveste„.

Pacat ca s-a incheiat prea devreme pentru ea, spun apropiatii, care i-au scris mesaje si pe internet: „Mi-ai lasat un gol in suflet pe care nu il poate umple nimeni niciodata… Mi-ai rupt sufletul… Erai cea mai importanta, singura aproape de sufletul meu. Cine ma mai pupa pe frunte si ma alina cum o faceai tu, cina ma mai strange in brate cu toata puterea cum o faceai tu, draga mea?”

Peste o mie de persoane au semnat o petitie online. „Nu mai vrem vieti pierdute!”, scriu oamenii, care acuza autoritatile ca nu lumineaza zona cum trebuie. Calea Bucuresti, spun ei, a devenit un loc foarte periculos iar traversarea ei, o aventura.

Soferul vinovat de moartea fetei este cercetat pentru ucidere din culpa. La Brasov, de la inceputul anului si pana acum patru pietoni si-au pierdut viata in timp ce traversau regulamentar strada.

Ariadna Bordean

loading...