Uite cât de inconştienţi sunt şoferii români. De ce se moare în România…VIDEO

606

Clipul video în care vedem cât de inconştienţi sunt şoferii români…

[VIDEO] Uite de ce se moare în România! Material video prin amabilitatea Poliţiei Române

Pe pagina de Facebook a Poliţiei Române a fost postat un clip în care putem vedea cum acţionează oamenii legii în radarele mobile. Deşi cu toţii avem o repulsie când vedem pe şosele maşinile de poliţie, trebuie să ne gândim că până la urmă ele sunt acolo pentru binele nostru. Iată ce au avut de spus poliţiştii în legătură cu această razie:

”Poliţia Română îşi adaptează permanent mijloacele de acţiune la situaţia din teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, în urma unei acţiuni pe D.N. 2.
În perioada următoare, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru salvarea de vieţi, folosind şi această autospecială.

Poliţiştii au acţionat pe D.N.2, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.(VIDEO, mai jos)

loading...

În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislaţia în vigoare şi cărora le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

Poliţiştii vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioada următoare pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Poliţia Română vă recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor de circulaţie.

Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic!

Drum bun!

Poliţiştii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, care  conducea pe D.N. 2, în localitatea Poşta Cânlău, judeţul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Un bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poşta Cânlău din judeţul Buzău, cu viteza de 110  km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.”

loading...