Turiştii americani care au enervat toata Romania ,supăraţi si la Castelului Corvinilor: „E ca în anii 1980”

534

646x404

Harry şi Audrey, cei doi videobloggeri americani care călătoresc în jurul lumii şi au stârnit numeroase controverse pentru modul în care i-au descris pe românii întâlniţi în oraşele vizitate, s-au arătat fascinaţi, dar şi enervaţi de ce au găsit la Castelul Corvinilor.

Audrey şi Harry, cei doi bloggeri care locuiesc în Chicago şi au pornit într-o aventură în jurul lumii, încercând să demonstreze că poţi să călătoreşti cu buget mic, au avut cuvinte de laudă  a fost Castelul Corvinilor, chiar dacă, în rest, au reuşit să irite o mulţime de români prin remarcile făcute despre locurile vizitate şi oamenii întâlniţi,scrie adevarul.ro.

Cei doi s-au cazat la un hotel din Deva, „fără bucătărie”, au aşteptat apoi microbuzul „încins şi aglomerat” spre Hunedoara, din autogara în care un vânzător de ziare „lătra” pentru a le atrage atenţia şi au ajuns la Castelul Corvinilor, la finalul unui drum despre care Audrey a preferat să nu mai spună nimic, „pentru că orice lucru aş vrea să spun, este negativ”, potrivit relatărilro de pe video-blog.

CITESTE SI : Turist american in România : „Scoateți-mă, naibii, din România! „- VIDEO

Atracţie majoră, fără plata cu cardul

Castelul medieval li s-a părut un loc liniştit şi impresionant, dar s-au declarat enervaţi la culme de faptul că la intrare nu este acceptată plata biletelor cu cardul. „Se pare că trebuie să avem cash, nu ca la Bran. Sunt atât de sătul ca atracţiile turistice majore să nu accepte la intrare decât cash. Este incredibil, este ca în anii 1980. Care este problema, prieteni? O să întrebe lumea ce ne-a apucat, dar garantez că oamenii îşi vor amintica atunci când vizitează acest castel să aducă bani cash. Sunt inconvenienţe, după inconvenienţe, după inconvenienţe… Nimic nu merge aşa cum ne-am dorit. Castelul este o atracţie majoră, ar trebui să accepte plata cu cardul”, au povestit turiştii pe video-blog.

Cei doi s-au plâns că nici tarabele de suveniruri din zona Castelului Corvinilor nu acceptă plata cu cardul. „Nu credeţi că dacă ar accepta cărţi de credit ar avea mai multe vânzări? Da… Nu s-au gândit la aşa ceva până acum, aşa-i? Castelul are audio-ghiduri, dar nu are aparate pentru cărţi de credit. Nu are nicio logică. Nouă ne plac lucrurile care au logică”, au relatat cei doi.

loading...

646x404 (1)Totuşi, după vizita în Castelul Corvinilor, americanii au uitat de neplăceri. „Castelul este absolut minunat de vizitat în România. Poţi să simţi istoria acestui loc, iar priveliştea sa este spectaculoasă”, au fost de acord cei doi.

646x404 (2)Călătoria cu trenul, văzută de americani

Audrey şi Harry şi-au împărtăşit experienele de călătorie pe Internet, reuşind să enerveze o mulţime de oameni, prin remarcile faţă de români şi locurile vizitate în România.. „Încercăm să aflăm unde este trenul nostru, pentru că în România semnele sunt întotdeauna greşite, oamenii greşesc tot timpul, totul este greşit tot timpul în România, deci trebuie să întrebi tot timpul «Acesta e trenul? Acesta e trenul? Acesta e trenul?», pentru că nu e un sistem care se te informeze“, au relatat cei doi, pe vlog, din gara Devei. Turiştii s-au plâns apoi că trenul de la Deva spre Cluj circulă cu 20 de mile (32 de kilometri) pe oră, „la fel ca diligenţele din secolul al XVIII-lea“. După 8 ore, cei doi vloggeri au ajuns la Cluj-Napoca: „călătoria cu trenul a fost lungă, fierbinte şi mirositoare. Ca să fim cinstiţi, a fost mirositor. Nu neapărat trenurile, ci oamenii din tren. Put. Noi nu ne-am spălat hainele de şase zile, dar noi tot nu puţim“, au concluzionat cei doi. În urma reacţiilor din mediul on-line, Audrey şi Harry şi-au cerut scuze pentru remarcile nepotrivite.

646x404 (3)

CITESTE SI : Turist american in România : „Scoateți-mă, naibii, din România! „- VIDEO

 

loading...