Tudorel Toader,despre șansele Laurei Codruța Kovesi de a fi propusă procuror la Parchetul European:”Nu știu dacă trebuie să vorbiți la timpul trecut pentru doamna Kovesi…”

350

Laura Codruța Kovesi ar putea ajunge procurorul Parchetului European! Este un zvon care a circulat intens pe când Kovesi era șefă la DNA și a început să fie reluat după revocarea ei. Tudorel Toader a dat de înțeles, marți seara, la România TV, că Laura Codruța Kovesi nu are nicio șansă de a mai fi propusă de el în vreun post de conducere a unei instituții.

”Nu știu dacă trebuie să vorbiți la timpul trecut pentru doamna Kovesi că își dorea. Eu nu știu, dacă știți dumneavoastră, că nu își mai dorește. Trebuie să urmăm aceeași procedură de selecție și desemnare a procurorului european. De principiu – nu pot recompensa pe cineva pentru greșelile pe care le-a făcut, cu speranța că pe viitor nu le va mai repeta. Categoric nu poate fi scoasă automat, precum nimeni nu poate fi introdus din oficiu, rămâne o competiție deschisă. Am vorbit despre procurorul european. Până la final de an trebuie să desemnăm procurorul propus de România, precum trebuie să desemnăm și judecătorul european. Nouă țări trebuie să desemneze un judecător în plus. Trebuie să desemnăm judecătorul care va deveni al treilea judecător la instanțele de la Luxemburg. ”, a spus Tudorel Toader.

loading...

 

Momentul revansei pentru Laura Codruta Kovesi .Lovitura devastatoare pentru Antena3 : EXECUTARE SILITĂ !

 

loading...