Tudor Chirila este foarte REVOLTAT : „Nici Ceausescu nu s-a atins de Codul Penal cum o fac astia. Ne vor marca viata…”

244

Tudor Chirila este foarte revoltat de noile amendamente privind schimbarea Codului Penal. El a tinut sa sublinieze ca nici macar Nicolae Ceausescu nu a indraznit sa schimbe legile penale in modul in care intentioneaza sa o faca parlamentarii PSD.

„Nici Ceausescu nu s-a atins de Codul Penal cum se ating astia. Nici Ceausescu nu a indraznit sa-l modifice cum vor astia. Ce traim este istoric, probabil ca ne va marca viata pe urmatorii 50 de ani.

Acum ti se spune ca ei au voie sa fure si tu trebuie sa fii multumit. Ca a venit domnul Ciordache care ne-a spus ca noi n-am inteles legile astea, ca suntem niste papagali, ca miile de magistrati care au iesit in strada sunt niste idioti.

Ce trebuie sa se mai intample sa realizam ca ce se intampla acum este de o gravitate fara precedent. Ce ar trebui sa ni se mai intample ca sa fim in strada macar la nivelul lunii februarie?”, a spus Chirila intr-o inregistrare video pe Facebook.

„Noi mancam porcul si ne gandim ca cineva o sa ne apere, nu are cum sa treaca legile astea. Cine sa ne apere, daca nu noi? Cine?”, s-a mai intrebat cantaretul.(VIDEO,mai jos)

loading...

Ce ma, am ajuns sa nu pot fura in tara mea?

Posted by Tudor Chirilă on 27 Decembrie 2017

Un grup de 39 de senatori si deputati PSD au depus in 18 decembrie o propunere de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala care instituie pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu, argumentand ca sanctiunea penala trebuie sa intervina doar in cazul unei pagube „substantiale”.

De asemenea, propun reducerea limitelor pedepselor pentru luare de mita si trafic de influenta si modifica regimul inchisorii astfel incat pedepsele de pana la trei ani sa fie executate la domiciliu.

Tot la domiciliu isi vor ispasi pedeapsa si cei cu varsta peste 60 de ani sau cu boli grave sau incurabile, sustinand ca scopul pedepsei este acela de reeducare, coroborata cu recuperarea prejudiciilor.

Parlamentarii PSD vor si modificarea prevederilor referitoare la denunt, care ar urma sa fie valabil doar daca este facut la 6 luni de la data la care denuntatorul a aflat despre savarsirea faptei.

loading...