Tudor Chirilă ,curtat de PNL pentru a candida la Primăria Capitalei:”Nu sunt interesat de colaborare cu mafia politică…”

314
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Capitalei. Tudor Chirilă a infirmat că se află în negocieri avansate cu PNL și nu este interesat să candideze pentru alegerile locale de la primăria Capitalei, potrivit realitateatv.

Potrivit unor surse din conducerea PNL, liberalii au purtat discuții cu oameni din afara partidului pentru funcția de edil al Bucureștiului. Un alt posibil candidat avut în vedere de PNL este Nicușor Dan, fostul președinte USR.

Tudor Chirilă NEAGĂ discuțiile cu PNL.

„Nu au existat și nu vor exista discuții cu PNL pe care îl consider un partid la fel de toxic la PSD și ALDE, pentru nicio funcție publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nicio formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide și micii lor sateliți”, a precizat Tudor Chirilă pentru REALITATEA TV. 

Tudor Chirilă este cunoscut acțiunile sale la protestele din stradă, dar și pentru comentariile dure pe care le face cu privire la Legile Justiției și alte acțiuni ale puterii.

Loading...

În prezent, Tudor Chirilă este jurat și antrenor la Vocea României, artist, dar și actor.

Pe rețelele de socializare, Chirilă se bucură de susținerea a câtorva sute de mii de români.

Inregistrare DE TOT RÂSUL din Parlament:”Guvern dupa chipul si asemanarea premierului! Priviti cu atentie! Secretari de stat care nu sunt in stare sa articuleze doua fraze!”

Loading...