Tudor Chirilă, apel către oameni ,în timpul unui concert. A fost aplaudat la scenă deschisă:”Dacă vrem să trăim într-o țară cu mafia, atunci nu semnăm…”- VIDEO

598

Solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a promovat campania ”Fără penali în funcții publice” într-un concert pe litoral. Acesta a îmbrăcat tricoul campaniei și i-a rugat pe oameni să semneze pentru această campanie pentru că ar fi un semn de normalitate ”să terminăm dracului cu hoții ăștia de la putere, odată pentru totdeauna”.

Tudor Chirilă a făcut o paralelă între orchestra de pe Titanic, care a continuat să cânte până la scufundarea vasului, și România: „Eu nu cred că trebuie să cântăm până când țara asta se scufundă de tot”.

El a amintit și de românii plecați în străinătate: „Numărul lor crește lună de lună. Cred că nu este familie pe plaja asta care să n-aibă pe cineva în străinătate.”

Artistul a mai spus că „o șleahtă de hoți fac legi doar pentru ei este vina noastră” și că „un gest de normalitate ar fi să terminăm dracului cu hoții ăștia de la putere, odată pentru totdeauna”.(Continuarea si VIDEO, mai jos …)

Loading...

Totodată, Chirilă a spus că „e despre ce face fiecare dintre noi în viața noastră” și că românii nu trebuie să aștepte un lider. „Noi nu știm să trăim unii cu alții, noi trăim doar pentru noi, iar asta trebuie să schimbăm”, a adăugat el.

Artistul a îmbrăcat tricoul „#fărăpenali” și a făcut apel la oameni să semneze pentru inițiativa USR de modificare a Constituției pentru ca un condamnat penal să nu mai ocupe o funcție publică: „Semnați, fraților! Nu e vorba decât despre o semnătură”.

„Faptul că trebuie să se strângă atâtea semnături, 500.000 și 20.000 pe județe, arată că s-au gândit din timp ca Consituția României să nu poate fă niciodată revizuită de noi, ci doar de ei, și asta spune multe. Dacă vrem să trăim într-o țară cu mafia, atunci nu semnăm”.

Loading...