Trei romi înarmați cu bâte ,au șicanat în trafic un motociclist. Nu știau că era luptător K1, iar ce a urmat…

430

Trei cetățeni de etnie romă care au vrut să bată un motociclist aflat în trafic au avut parte de o mare surpriză atunci când au coborât din mașină gata de scandal. Motociclistul era un poliţist care a luptat în galele K1 și Kosovo.

Polițistul se afla în trafic în drumul dinspre Curtea de Argeș către Pitești și a fost lovit cu mașina în zona unei intersecții, astfel că s-a văzut nevoit să se apere atunci când cei trei agresori au coborât din mașină înarmați cu bâte.

Loading...

Spre nefericirea bătăușilor, motociclistul era un polițist, crescut în Trupele Speciale, luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoțit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori, scrie sursata.ro.

În încăierare, polițistul a reușit să pună doi dintre indivizi la pămant, în vreme cel de-al treilea a fugit. Omul legii se afla în timpul liber, iar în urma încăierării, este lovit în zona brațului, rană pentru care primește acum îngrijiri medicale.

Oamenii legii ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal pentru agresiuni și ultraj.

 

Loading...