Trei case frumoase în care o familie mică va duce o viață comodă și liniștită. Locuinte pentru toate gusturile la preturi AVANTAJOASE !

582

O mica familie poate locui foarte bine intr-o casa pe un singur nivel, pe care si-o poate amenaja mai mult sau mai putin sofisticat. Singura conditie este sa existe doua dormitoare, in rest spatiul poate fi impartit in orice fel. Va prezentam trei modele de case parter pentru o familie de 3 membri, al caror design variaza de la unul traditional, la unul ultramodern.

Primul model este unul modern, simplu, cu peretii albi, decorati cu lemn si acoperis din tigla rosiatica. In spate este o mica terasa descoperita, cu jardiniere mari zidite de-o parte si de alta. Are o suprafata utila de 105 metri patrati, iar pretul constructiei la cheie este de 53.751 de euro.

case parter cu 3 dormitoare

case parter cu 3 dormitoare

Are bucataria deschisa spre salon, care are iesire pe terasa, in timp ce catre dormitoare trecerea se face printr-un hol. Cuprinde si doua bai, una de serviciu si una mai mare, la capete diferite ale holului.

case parter cu 3 dormitoare

Case parter pentru o familie de 3 membri. Model traditional

Cea de-a doua casa are un design traditional foarte placut, cu un colorit frumos. In jurul intrarii este decorata cu caramida, ca si la nivelul fundatiei, iar la ferestrele din fata are obloane. Are garaj si o suprafata utila de 131 de metri patrati, iar pretul constructiei la cheie este de 65.527 de euro.

case parter cu 3 dormitoare

loading...

Toate camerele sunt mari, de la bucataria cu loc de luat masa, la dormitoare si baie. Este prevazuta si cu spatii de depozitare, precum si cu un spatiu tehnic pe langa garaj.

case parter cu 3 dormitoare

Case parter pentru o familie de 3 membri. Model contemporan

La acest model ultramodern, avem o terasa acoperita in spate foarte generoasa si mai multe usi vitrate, pentru ca in spate se iese si din camera de zi si din dormitoare. Suprafata utila este de 111 metri patrati, iar pretul constructiei la cheie se ridica la 84.500 de euro.

case parter cu 3 dormitoare

case parter cu 3 dormitoare

Are un dormitor matrimonial cu dressing si unul mai mic, o baie mare si una de serviciu, camera tehnica cu acces din bucatarie, loc de luat masa si sufragerie spatioase.

case parter cu 3 dormitoare

Sursa: casebinefacute.ro

loading...