Traian Băsescu o JIGNEȘTE pe Corina Crețu: „E vai de mama ei. Ar fi o catastrofă ca premier…”

165

Traian Băsescu a declarat, joi seara, la România TV, că ar pune-o pe Corina Crețu premier, în locul Vioricăi Dăncilă, deși are multe critici la adresa comisarului european de la PSD.

”Și pe mine, dacă mă întrebați, aș spune Corina Crețu. Dar, ea e vai mama ei dacă o vezi ce a înțeles în 4 ani de mandat de comisar europarlamentar. Îi văd scăpările și sperficialitate. Ar fi o catastrofă ca premier.

Trebuie un premier care înțelege limba engleză, că nu stă un translator cu tine. E nevoie de o limbă, engleză, franceză, ca să facă față președinției, că acolo apar mereu dispute. ”, a spus Traian Băsescu.

Declarațiile lui Băsescu vin la doar o zi de la un interviu pe care Corina Crețu l-a acordat aceluiași post de televiziune și în care se bucura că este apreciată de fostul președinte.(DETALII, mai jos…)

loading...

”Eu le mulțumesc tuturor care mă consideră capabilă de acest lucru. În primul rând, vreau să îi mulțumesc mult dl Victor Ponta. Nu intră în calculele mele să fiu prim-ministru. Vreau să îi urez succes. Dar pe de altă parte am văzut că și domnul Băsescu a vehiculat numele meu.”, spunea, miercuri, Crețu.

Elena Udrea a început să toarne la FBI. Clasa politică, în fierbere! Sunt 3 vizați …

 

loading...