Traian Băsescu nu îl uită şi nu îl iartă pe Ludovic Orban:”După ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal”

266

Traian Băsescu a reacționat dur și a lansat un atac la ipocrizia lui Ludovic Orban care în prezent o susține pe Kovesi la postul de procuror șef european, după ce în trecut avea o altă părere despre fosta șefă DNA.

Traian Băsescu nu îl uită şi nu îl iartă pe Ludovic Orban. În contextul susţinerii vehemente arătate de liderul PNL faţă de candidatura Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european, Băsescu aminteşte declaraţia lui Orban din 2013, când se opunea numirii lui Kovesi la şefia DNA.

„Ludovic Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal. Lui Ludovic Orban, cu…..”, scrie Băsescu pe Facebook.

„Pentru mine, începând de astăzi, Victor Ponta este egal cu Traian Băsescu. Propunerea Codruţei Kovesi echivalează cu o trădare de neacceptat faţă de voinţa publică exprimată la alegerile din 2012. Este o trădare faţă de interesul public şi este un gest profund imoral şi împotriva a tot ceea ce a susţinut Victor Ponta în ultimii 5 ani”, declarat Ludovic Orban în aprilie 2013.

Loading...

 

Statistică europeană la adresa României : Cea mai înapoiată ţară europeană…

Loading...