Traian Băsescu este șocat :”Tu vii cu o sticlă de benzină și torni pe foc. Lazăr mai are mandat până în aprilie…”

325

Traian Băsescu a vorbit, duminică seara, la România TV, despre propunerea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general. Băsescu, devenit notoriu pentru scandalurile provocate în mandatele sale, uimește și spune că până și el e șocat de nivelul ”de mahala” în care au ajuns instituțiile din țară.

”Pe mine mă șochează nivelul de mahala la care au ajuns relațiile dintre instituții. Deși sunt numiți politic, li se pare că sunt numiți pe veci acolo. Acțiunea lui Tudorel Toader cred că e un exces. Dacă aș fi în locul lui, l-aș chema pe Lazăr și i-aș cere demisia, nu așa cum a făcut. Decizia lui Toader vine într-un moment nepotrivit, când e sub lupa Comisiei Europene, Parlamentului European. Tu vii cu o sticlă de benzină și torni pe foc. Lazăr mai are mandat până în aprilie. Nu putea Tudorel Toader să facă Revelionul cu Lazăr acolo.

A fost neispirată numirea a doi procurori generali din Sibiu cu legături. Dacă a fost vreo situție în care domnul Lazăr i-a dat NUP lui Iohannis, trebuia să se abțină să îl numească.”, a spus Traian Băsescu.

Loading...

 

Mamă a cinci copii, ucisă de un individ adăpostit de lege:”Ea a fost … Elena. Câtă durere, lacrimi şi teamă a îndurat…”

Loading...