Traian Băsescu, declarații surprinzătoare: Sfaturi pentru Dăncilă si scenariul de COȘMAR pentru Iohannis

95

Fostul președinte Traian Băsescu face o serie de declarații surprizătoare și vorbește la superlativ despre Viorica Dăncilă. El a spus că nu o va vota doar pentru că este de la PSD, dar a precizat că este tipul de candidat bun la prezidențiale.

”Marea ei greșeală este că se transformă singură în mămăiță. Ar trebui să renunțe la cocul ăla, totuși nu este așa bătrână! În rest, ar putea chiar să stârnească simpatie din partea oamenilor și să câștige respectul pentru că va fi atacată, iar ea este un om blând (…) Viorica Dăncilă a venit și a turnat untdelemn, acolo unde Dragnea a turnat lucruri grave. Oamenii nu erau pregătiți de o politică anti-UE și au avut un șoc. Dăncilă vine acum și spune ce relații bune au cu socialiștii europeni și așa este, că au primit funcții importante. Din ce dorea să-i dea Timmermans afară, acum le-a dat funcții de vicepreședinți.

Viorica Dăncilă nu va fi genul de candidat care să tracteze partidul și ea știe lucrul acesta. Dăncilă va fi un candidat tractat de partid. Ea ar putea fi un candidat bun, un candidat care să se bată într-o campanie.”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

”Pe analiza mea, PSD nu intră în turul doi. Doamna Dăncilă pornește de la 6%, iar Teodorovici de la dezechilibre macro-economice majore și o față de dandy, ceea ce nu-l ajută în campanie. Doamna Dăncilă poate face un singur lucru care să o ducă în bătălia pentru turul doi: să petreacă toată vara în campanie, să meargă în fiecare zi în țară, să facă 2-3 conferințe de presă pe săptămână și în mod special duminică, când turbează toți cei plecați la mare că nu pot răspunde. Eu nu vă spun din cărțile de politică, eu vă spun din experiență: vara muncești pentru a câștiga toamna.(DETALII, mai jos …)

Loading...

Dacă în turul II ajung Dan Barna/Cioloș cu Iohannis, el va avea un mare șoc. Cel puțin 50% dintre PSD-iști îi vor da votul lui Dan Barna. Iohannis va trebui să încerce să nu-și mai ostilizeze electoratul PSD. Dan Barna nu a fost atât de critic la adresa PSD, cum a fost Klaus Iohannis.”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

 

SONDAJ. Klaus Iohannis domină clasamentul candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Pentru locul doi bătălia e strânsă…

 

Loading...