Traian Băsescu ATACĂ DUR :„Dragnea, CÂT RĂU crezi că MAI POȚI FACE României?”

617

Fostul președinte Traian Băsescu intervine extrem de dur în scandalul de la vârful statului generat de menținerea în funcție a consilierului premierului, Darius Vâlcov, după condamnarea acestuia la 8 ani de închisoare.

„Daddy, e groasă (MĂ) cu Vâlcov”, scrie fostul președinte al României, în cea mai recentă postare pe Facebook.

Loading...

„Dragnea, înţelege că menţinerea lui Darius Vâlcov în funcţia de consilier de stat în aparatul de lucru al premierului nu este posibilă. Este adevărat că această condamnare la 8 ani de închisoare pentru corupţie nu este definitivă, dar standardele politice într-un stat democratic nu mai permit menţinerea lui Vâlcov în funcţie”, continuă Băsescu.

„Dragnea, cât rău crezi că mai poţi face României în lupta fără limite pentru puterea ta, pentru demolarea şi subordonarea instituţiilor ţării şi împotriva României?”, se întreabă fostul șef al statului.

„Daddy, eu cred că se termină prost cu foamea ta pentru putere absolută exercitată neconstituţional şi împotriva intereselor României”, își încheie textul fostul președinte Traian Băsescu..

Reamintim că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, la 8 ani de închisoare cu executare pe Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului, fost primar al orașului Slatina fost şi ministru al Finanţelor. Decizia nu este definitivă. Vâlcov era acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.

Loading...