Traian Băsescu a lansat noi CRITICI DURE, la adresa premierului Viorica Dăncilă:”Vă rog, plecați! Ne umpleți de un val de PENIBIL…”

656

Traian Băsescu a lansat noi critici, duminică, la adresa premierului Viorica Dăncilă, despre care afirmă că ”fără a înţelege nici ridicolul propriei situaţii, dar nici vălul de penibil cu care acoperă ţara în relaţiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria”.

”Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă şi la momentul desemnării n-a priceput nici Preşedintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este şi un simbol intern şi extern al poporului, al statului, al ţării, al guvernului în fruntea căruia se află. Biata Viorica Vasilica, fără a înţelege nici ridicolul propriei situaţii, dar nici vălul de penibil cu care acoperă ţara în relaţiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria.

Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită şi care, chiar dacă îi sunt scrise sau şoptite de consilieri, nu le poate citi corect şi nici ţine minte.

Loading...

Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înţelege că nici unui cetăţean nu-i este permis ca de la înălţimea funcţiei de prim-ministru să împingă ţara către penibil, continuând să-şi exercite funcţia cu o înduioşetoare inconştienţă. Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă”, a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.(Foto , mai jos ..)

 

Traian Băsescu , ieşire violentă:Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit . Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti”

Loading...