Traian Băsescu A DEZVĂLUIT de ce s-a întors Elena Udrea în țară: ”Da, m-a sunat, am vorbit și înainte de a pleca și după ce a ajuns…”

109

Fostul președinte Traian Băsescu a confirmat faptul că a vorbit cu Elena Udrea, din momentul în care aceasta a revenit în România. Băsescu arată că Udrea s-a întors pentru că-și pune mari speranțe în reluarea proceselor și mai ales pentru că dorea să-și crească fetița în România.

”Da, m-a sunat, am vorbit și înainte de a pleca și după ce a ajuns. Nu cred că va mai face politică, prioritatea ei, din ce am înțeles, este să-și dovedească nevinovăția și își pune mari speranțe în reluarea procesului. Ea își dorea foarte mult să-și crească copilul în România, de aceea a ținut mult să se întoarcă.

Povestea asta că vine Udrea în țară, începe să vorbească și se cutremură lumea, eu cred că trebuie abandonată. Elena știe detalii la fel de multe ca alți politicieni. Marele ei moment de dezvăluiri a fost acel denunț la DNA (împotriva lui Florian Coldea n.r), dar nu s-a întâmplat nimic.”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Loading...

Fostul președinte Traian Băsescu a facut o serie de declarații surprizătoare și vorbește la superlativ despre Viorica Dăncilă. El a spus că nu o va vota doar pentru că este de la PSD, dar a precizat că este tipul de candidat bun la prezidențiale.

”Marea ei greșeală este că se transformă singură în mămăiță. Ar trebui să renunțe la cocul ăla, totuși nu este așa bătrână! În rest, ar putea chiar să stârnească simpatie din partea oamenilor și să câștige respectul pentru că va fi atacată, iar ea este un om blând (…) Viorica Dăncilă a venit și a turnat untdelemn, acolo unde Dragnea a turnat lucruri grave. Oamenii nu erau pregătiți de o politică anti-UE și au avut un șoc. Dăncilă vine acum și spune ce relații bune au cu socialiștii europeni și așa este, că au primit funcții importante. Din ce dorea să-i dea Timmermans afară, acum le-a dat funcții de vicepreședinți.

Loading...